Over Blinkers NLP Trainingen in Breda

Een NLP trainer die bij je past

Als het tijd is om écht aandacht te geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling, wil je dat natuurlijk bij een trainer doen die bij je past. En natuurlijk bij een goede NLP trainer, want het gaat om de boost in jouw ontwikkeling. Mijn naam is Erik van Barneveld, oprichter van Blinkers Training in Breda. Ik geef je hier graag een indruk mij als persoon, mijn aanpak en de erkende NLP trainingen.

Over Erik van Barneveld

Als kind was ik heel verlegen en durfde ik bijna niets waar mensen bij betrokken waren. Ik had nauwelijks zelfvertrouwen en ik wist niet hoe ik assertief kon zijn. Door de tijd heen ontwikkelde ik mijzelf met vallen en opstaan tot een ander persoon. Ik ging studeren, op mezelf wonen en op een gegeven moment merkte ik dat ik het ontzettend leuk vond om mensen om me heen te hebben. Bewust ging ik dingen anders doen en bewoog voortdurend buiten mijn comfort zone om dingen te leren die nog beter bij me pasten. Met veel meer plezier, zelfvertrouwen en assertiviteit. Dat ik zoveel voor elkaar had gekregen om mijn leven anders te gaan inrichten, zag ik pas later.

Eigen potentie vergroten

In 2015 besloot mijn baan in de IT als projectmanager op te geven en mij om te scholen. Om als NLP trainer vol overgave andere mensen te kunnen helpen ook hun eigen potentie te kunnen vergroten. Ik geloof dat veel mensen, net als ik, veel meer in hun mars hebben dan ze zelf vaak denken. En nu ik mensen na de trainingen blij de deur uit zie gaan, ben ik niet meer te stoppen om nog meer mensen dit proces te gunnen!

Tijdens mijn trainingen krijg je veel persoonlijke aandacht om optimaal te kunnen leren. De trainingen zijn kleinschalig opgezet in een veilige setting. 

Je straalt als je je goed voelt. Jouw zelfvertrouwen schittert. En je blinkt als iemand naar je kijkt. Je excelleert als jij dat wilt.

Zelf ervaren

Ben je geïnteresseerd in wat NLP voor jou persoonlijk of zakelijk kan betekenen? Ervaar dan de kracht van NLP door in één van de opleidingen of workshops met communicatietechnieken aan de slag te gaan. Wil je zelf ervaren of een NLP cursus of opleiding iets voor je is? Klik hierboven dan gratis proeven voor een van de komende informatieavonden (NLP Proeverij).  Of bekijk hieronder het aanbod.

NLP vanuit de bron

Na in Nederland diverse NLP opleidingen te hebben gedaan ben ik naar de Verenigde Staten afgereisd naar de grondlegger van NLP: Dr. Richard Bandler. Samen met John La Valle traint hij met Seminars Group International selecte groepen mensen van over de hele wereld in het toepassen en overbrengen van NLP. Hierdoor heb ik vanuit de bron het meest pure en het meest recente gedachtengoed meegekregen en ben ik door dr. Bandler persoonlijk gecertificeerd internationaal NLP trainer. Je leert hierdoor altijd de laatste technieken en toepassingen. Blinkers werkt samen met trainers die ook zijn aangesloten bij de Society of NLP.

Wat ga jij doen?

Wat zijn jouw plannen? Waar wil je naar toe? Heb je jezelf een doel gesteld voor iets dat je al een tijdje wilt veranderen? Of ben je benieuwd naar wat NLP voor jou kan betekenen? Of misschien heb je (nog) geen concrete vraag maar wil je eens van gedachten wisselen. Laat gerust een berichtje achter of bel me. Dan kunnen we samen bespreken waar jij heen wilt en hoe je daar kunt komen.