Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen betekent letterlijk vertrouwen in jezelf. En vertrouwen in jezelf hebben, is heel belangrijk in het leven.
Denk je soms dat je het niet kan? Of niet goed genoeg bent? Ben je nerveus voor een lastig gesprek? Vind je het moeilijk om de telefoon te pakken of iemand aan te spreken? Veel mensen zouden best wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Geef een boost aan je zelfvertrouwen! 

Onzekerheid ontstaat door angst. Welke angst, dat is afhankelijk van de situatie en de persoon. Vaak vergelijken we onszelf met andere mensen en evalueren we of we wel “voldoen aan het plaatje”. Onzekerheid zorgt vaak voor verminderd zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen & NLP

Zelfvertrouwen kun je leren! NLP biedt je praktische tips en technieken om je zelfvertrouwen te vergroten en beter te functioneren. Zo kun je in elke situatie krachtiger, aantrekkelijker en op je gemak zijn!

Tijdens de NLP trainingen heb je volop de gelegenheid om met het onderwerp zelfvertrouwen aan de slag te gaan.
Kijk welke NLP Practitioner bij jou past. Het is altijd mogelijk een vrijblijvend en gratis gesprek aan te vragen om te onderzoeken hoe jij dit thema verder kunt aanpakken.

Verschillende opleidingen

Ben je geïnteresseerd in wat NLP voor jou persoonlijk of zakelijk kan betekenen? Ervaar dan de kracht van NLP door in één van de opleidingen of workshops met communicatietechnieken aan de slag te gaan.

Wat brengt meer zelfvertrouwen concreet?

Zelfvertrouwen kun je aanzienlijk vergroten door het volgen van een NLP opleiding. Met NLP hebben we gereedschap in handen om de manier waarop wij de wereld ervaren te veranderen:

  • Door anders te kunnen denken
  • Het aantal hulpbronnen dat je hebt, wordt direct enorm vergroot
  • Door meer vrijheid in keuze te ervaren en meer kansen te zien
  • Beleven van (onprettige) herinneringen minder heftig maken of als positief te kunnen zien
  • Door overtuigingen te veranderen krijg je letterlijk meer mogelijkheden
  • Door onze taal anders in te zetten, bereik je meer
  • Door energie anders te gebruiken, ben je minder vaak moe en voel je je meer in balans
  • Door lichaamshouding (fysiologie) aan te passen, voel je je krachtiger