Skip to content

NLP voor de verandering (avond 2/2)

De workshop NLP voor de verandering is de avondvariant van de NLP 1 Day. Je gaat in twee avonden van 19 uur tot 21.30 uur leren wat NLP voor jouw leven kan betekenen. Met deze  workshop ondervind je hoe je met NLP jouw persoonlijke ontwikkeling heel concreet een boost kan geven. Voor meer informatie en aanmelden: https://blinkerstraining.nl/nlp-opleidingen/nlp-one-day/

Een keer per maand kun je meedoen aan de gratis NLP proeverij-avonden. Daar kun je al voor jezelf al bepalen hoe NLP jou kan helpen om dingen anders te gaan doen. En anders kan zijn effectiever, maar anders kan ook betekenen dat je dichter bij je gevoel blijft. Je gaat meer mogelijkheden zien en leert meer vrijheid te ervaren in gedachten, in handelen en communiceren.

Als je een grotere stap durft te maken kun je instappen op de 10-daagse NLP Practitioner waarin je goed leert om je eigen gedragspatronen duurzaam om te buigen. Na deze NLP Practitioner opleiding kun je dan nog voor de Big Change gaan: de NLP Master Practitioner. Meer informatie vind je op de opleidingspagina’s.

Terug naar de agenda: https://blinkerstraining.nl/nlp-opleidingen/#agenda

 

The event is finished.

Datum

okt 11 2021
Expired!

Tijd

19:00 - 21:30

Kosten

$98.00