Gratis NLP informatieavond in Breda

De NLP informatieavond vindt  eens in de paar maanden plaats in Breda. Deze avond duurt ongeveer 1,5 uur en is helemaal gratis. Tijdens de NLP informatieavond ga je in de praktijk ervaren wat een NLP opleiding bij Blinkers voor jou kan betekenen. Na deze avond weet je of het goed voelt. 

Persoonlijke ontwikkeling

Aan je persoonlijke ontwikkeling werken is leerzaam en leuk. Het is natuurlijk belangrijk dat je dat doet op een plek waar je je ook prettig en veilig voelt. En misschien wil je ook wel weten wat je ongeveer gaat doen als je eenmaal start. Om antwoorden te krijgen op jouw vragen is er de NLP informatieavond. Gun jij het jezelf om een goed fundament te leggen voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

NLP leren toepassen

NLP leren betekent dat je meer vrijheid zult ervaren in alles wat je doet en kun je bepalen hóe je dat doet. Wil je NLP leren toepassen zodat je doelgerichter gaat communiceren? Of zoek je een manier om je zelfvertrouwen te vergroten of assertiever te zijn? Je gaat technieken verzamelen waarmee je ook andere mensen kunt helpen, coachen, begeleiden of positief beïnvloeden. Doe je al wat echt helemaal bij jóu past? Kom erachter hoe je stappen kunt zetten in jouw ontwikkeling.

Door NLP toe te passen ga ja jouw onbewuste patronen veranderen in nieuw gedrag. Het kan!
 

Gegevens en data

Data:
maandag 18 maart 2024

Tijd:
20:00 – 21:30

Kosten:
Gratis

Locatie:
Blinkers Training

NLP informatieavond als een opstapje

Je gaat tijdens de NLP informatieavond proeven aan een aantal methoden en technieken om invloed te hebben op je zakelijke of privé-leven. Tijdens deze avond leer je al anders te kijken en denken zodat je in de praktijk al dingen anders kunt doen. Wie weet, liggen er al resultaten voor jou in het nabije verschiet. En dat is nog maar het begin.

Wil je een degelijke ontwikkeling doormaken en trainen in mindset, je doelen nastreven, communicatie, effectiviteit of omgaan met emoties? Dan kun je na deze avond beslissen of je een 10-daagse NLP dag-practitioner wilt doen om meer impact te hebben op jouw leven. Durf jij te de positieve veranderingen voor de toekomst op te zoeken? Je hebt niks te verliezen. toch?

Meld je hiernaast aan voor een van de komende informatie-avonden!   >>>>>>>

Meer informatie

Wil je meer weten of een vrijblijvende koffie-afspraak maken?
Bel dan 06 – 443 444 26 of mail naar contact@blinkerstraining.nl.