Een plek die bij je past

Als het tijd is om écht aandacht te geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling, wil je dat natuurlijk in een omgeving doen die bij je past. En natuurlijk bij goede en fijne NLP trainers, want het gaat om de boost in jouw eigen ontwikkeling. We geven je hier graag een indruk van ons. En met ons bedoel ik de trainers die je tegen kunt komen bij onze NLP-opleidingen: Mieke van Bavel en Erik van Barneveld. En natuurlijk onze aanpak van de erkende NLP trainingen en trainingen in persoonlijke leiderschap

Erik van Barneveld

Hallo, mijn naam is Erik van Barneveld en ik ben oprichter van Blinkers Training in Breda, internationaal gecertificeerd NLP Master Practitioner en Trainer. Samen met Hildy woon ik in Breda en hebben we twee heerlijke, nog kleine zoontjes. Mijn enorme drive voor persoonlijke groei bij anderen en bij mezelf zorgt voor een bevlogenheid tijdens het trainen en coachen. Mensen die in loopjes blijven steken, niet helpende overtuigingen of worstelingen die ik zie: ik wil mensen meenemen in het ombuigen naar iets mooiers, leukers, fijners, beters. 

In 2015 besloot ik mijn baan in de ICT op te geven en mij volledig te storten op NLP. Door alle NLP trainingen te doorlopen en in Orlando (VS) bij dr. Richard Bandler, een van de grondleggers van NLP, de opleiding te volgen. Als trainer ben ik vol overgave andere mensen gaan helpen ook hun eigen potentie te kunnen vergroten. Ik blijf  voortdurend bijscholen door mijn onverminderde enthousiasme over de kracht van deze methodiek.

Van een teruggetrokken en onzeker jongetje in mijn kinderjaren heb ik mij ontwikkeld naar een tevreden mens die graag overal mogelijkheden ziet. De rust van het kleine jongetje heb ik behouden. Het vuur van enthousiasme en energie is ontstaan. Daarmee heb ik een mooie balans gevonden en sta ik vol vertrouwen voor groepen om deelnemers een persoonlijke reis te gunnen naar een nog mooiere versie van zichzelf. Ik ben dol op het spelen met taal, kleur graag buiten de lijntjes, denk in opties, en zoek dolgraag de verbinding met mensen en omgeving. Muziek en hardlopen zijn mijn brandstof. 

Nu ik mensen na de trainingen blij de deur uit zie gaan, ben ik niet meer te stoppen om jou dit proces ook te gunnen. Je mag uitblinken in wie je echt bent!

Erik van Barneveld NLP trainer

Mieke van Bavel

Hoi, Ik ben Mieke en ben getrouwd met Jeroen en samen zijn wij trotse ouders van twee prachtige dochters, Liv en Noa. We wonen in het groene dorpje Prinsenbeek.

Ik ben een nuchtere en enthousiaste coach & trainer. Bij alles wat ik doe, zowel zakelijk als privé, staat de mens centraal. Mijn positieve mindset en passie voor leefstijl, vitaliteit en NLP loopt als een rode draad door mijn leven. Hoe tof is het dat ik daar op professioneel gebied elke dag mee bezig mag zijn?

Als extravert persoon deel ik graag mijn kennis en enthousiasme. Ik word oprecht blij als ik mensen op een nuchtere manier mag inspireren en inzichten mag geven, waarna je zelf weer je eigen regie in handen hebt en verder kunt met verkregen tools. Tools die zorgen voor een optimale balans, zowel fysiek als mentaal, zijn onbetaalbaar en gun ik jou ook.

Zelf heb ik jaren naar die optimale balans gezocht. Een baan die niet bij mij paste, een druk gezinsleven en te weinig inzicht in wat “goed voor jezelf zorgen” betekent, zorgde voor aardig wat disbalans. Ik heb veel mogen leren en deel nu mijn ervaringen ook graag met jou. 

Zelf ervaren

Ben je geïnteresseerd in wat NLP voor jou persoonlijk of zakelijk kan betekenen? Ervaar dan de kracht van NLP door in één van de opleidingen of workshops zelf aan de slag te gaan. Wil je zelf ervaren of een NLP cursus of opleiding iets voor je is? Klik hierboven dan gratis proeven voor een van de komende informatieavonden (NLP Proeverij).  Of bekijk het aanbod opleidingen en trainingen

NLP vanuit de bron

Wij zijn voortdurend in verbinding met de laatste NLP-technieken en toepassingen door onze connectie met de grondlegger van NLP: Dr. Richard Bandler. Samen met John La Valle traint hij met Seminars Group International selecte groepen mensen van over de hele wereld in het toepassen en overbrengen van NLP. Hierdoor krijg je bij Blinkers Training vanuit de bron het meest pure en het meest recente gedachtengoed mee en ontvang je zelf ook een certificaat dat mede door dr. Bandler persoonlijk wordt ondertekend. Je leert hierdoor dus altijd de laatste technieken en toepassingen. Blinkers werkt samen met trainers die ook zijn aangesloten bij de Society of NLP.

Wat ga jij doen?

Wat zijn jouw plannen? Waar wil je naar toe? Heb je jezelf een doel gesteld voor iets dat je al een tijdje wilt veranderen? Of ben je benieuwd naar wat NLP voor jou kan betekenen? Of misschien heb je (nog) geen concrete vraag maar wil je eens van gedachten wisselen. Laat gerust een berichtje achter of bel ons. Dan kunnen we samen bespreken waar jij heen wilt en hoe je daar kunt komen. 
Kies voor verandering, kies voor persoonlijk leiderschap!